Onderhoud

Het beste onderhoud voor uw auto

 

Onderhoud

Aangezien ik zelf geen werkplaats heb, maak ik uitsluitend gebruik van speciaal voor u geselecteerde partners. Vertegenwoordigers van de merken welke u doorgaans in onze collectie tegenkomt. Zo kan ik u maximaal van dienst zijn en is mijn service altijd 100%. 

Regulier onderhoud

Regulier onderhoud wordt altijd ingekocht bij de merkdealer. Door mijn jarenlange ervaring heb ik een goed netwerk van dealers weten op te bouwen. waar ik tegen een scherp tarief het juiste onderhoud kan laten uitvoeren aan uw auto. 

Schade

Schade aan uw auto laat ik uitsluitend herstellen door een gecertificeerd schadehersteller. Helaas zie ik te vaak dat schades slecht of niet mooi zijn gemaakt. Mijn motto; "Als je er dan toch aan begint doe het dan meteen goed". Het heeft namelijk een enorm effect op de restwaarde van uw auto.  

Onze partners

Autobedrijf van Tilburg Deurne
Autoschade Leo Brans
Nobra Cars
Driessen Eindhoven
Van Mossel
Vos Volvo
ASV
Auto Jorg

Benieuwd naar onze collectie?

Een nieuwe auto kopen is iedere keer weer een feestje. Een zeer aangename bijkomstigheid van mijn vak is dat ik dat tientallen malen per jaar mag doen. Zelfs de totale samenstelling van iedere auto, welke bij mij wordt aangeboden of ingekocht, wordt met bijzonder veel aandacht naar gekeken.   

Collectie
whatsapp.png
1
Morgen Internet - Zorgeloos website